Dr Deutsche?

Kirre föreslog för ett tag sedan en mobilfri lördag. Att ingen fick ha mobilen på efter kl 18 en lördag kväll. Jag förstår honom. Av Champions League matchen häromdagen såg han max 20 minuter, resten av tiden satt han med blicken klistrad på mobiltelefonen och hans hjärna kokade nog över både en och två gånger när han funderade på hur han skulle tolka olika sms och vad han skulle svara. Kyllings telefon pep fan hela tiden den också, man skulle kunna tro dem abonnerade på målservice från någon handbollsmatch eller något.


Det var bara min och Descos telefoner som höll sig lugna. Senaste veckan har min faktiskt bara vibrerat till ett fåtal gånger och på något sätt är det lite skönt. Ha haft en hel del "leads" på sista tiden men dem har alla dött ut ungefär samtidigt och nu är det knäpptyst på sms fronten. På något sätt har man tid att tänka på så mycket andra saker och man behöver inte oroa sig över hur den kvinnliga hjärnan fungerar.

Han är lite av en relationspsykolog den goda Kirschner, en riktig klippa. Man kan väl säga som så att hade han varit lika bra på sina egna relationer som på andras så hade han kunnat bli Skånes eller i alla fall Helsingborgs egen Dr Phil. Hade gärna sett honom i Lokalkanalen, bekvämt tillbakalutad i en soffa med lite nya knepiga "relationscase" varje vecka. "Dr Deutsche" skulle programmet heta. En given succé.


Kommentarer
Postat av: no name

du e sjuk.....he..he..he

2008-09-24 @ 21:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0